Supraveghetor nou la CE Oltenia

Acționarii Complexului Energetic Oltenia se vor întruni pe 16 septembrie într-o ședință ordinară pentru a-l revoca din Consiliul de Supraveghere pe Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministerul Energiei. Dumitrașcu a făcut declarație de renunțare la mandat încă din 26 iulie, la prima ședință la care a participat.

Funcțiile de secretar de stat și membru al CS erau incompatibile în lipsa unui memorandum al guvernului, dar după apariția noului Cod Administrativ premierul Dăncilă nu a mai semnat astfel de documente pentru niciun secretar de stat, fiind un vid legislativ.

Marius Dumitrașcu părea supraveghetorul cel mai decis să se implice în readucerea CE Oltenia pe linia de plutire. Acționarii vor numi pe 16 septembrie un supraveghetor nou, dintr-o listă aflată la dispoziția lor, care nu a fost făcută publică.

CS este format din șapte persoane la CE Oltenia, celelalte șase fiind Gheorghe Știrbu - președinte, Carmen Gabriela Popa, Marius Mănescu, Eugen Cristian Radu, Mădălin Cornel Eftenoiu și Mădălin Petre Georgescu. (M.M.)

Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: