Surse: Complexurile energetice, preluate de Marius Dumitrașcu

Surse neoficiale susțin că secretarul de stat Doru Vișan va rămâne fără atribuții în privința complexurilor energetice Oltenia și Hunedoara, iar atribuțiile vor fi preluate de noul secretar de stat Marius Dumitrașcu, propulsat în funcție acum câteva săptămâni cu sprijinul ALDE Gorj.

Președintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a confirmat interesul secretarului de stat pentru acest domeniu, dar a precizat că nu este încă semnat un ordin de ministru în acest sens. “El a solicitat de când s-a dus la Ministerul Energiei să preia partea de cărbune. Nu este încă un ordin dat de ministru în sensul acesta. Este interesat să meargă lucrurile bine la companie, pentru că din punct de vedere politic noi asta am promis”, a spus Ion Iordache.

Potrivit unor surse, Marius Dumitrașcu este și noul președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, a cărui componență a fost schimbată astăzi de Adunarea Generală a Acționarilor. Dumitrașcu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vizualizări: 5,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: