Suspiciune de coronavirus, la Motru. Bărbat adus la Infecțioase

O nouă suspiciune de coronavirus în județul Gorj. Un bărbat din municipiul Motru, care era izolat acasă împreună cu familia, a fost adus, luni, la Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Medicii i-au prelevat probe și urmează să stabilească dacă acesta a fost sau nu infectat cu noul virus gripal.

Din primele informații, bărbatul nu are simptome specifice coronavirusului. În cursul zilei de luni, el a sunat la 112 și a anunțat că nu se simte bine. A fost adus cu ambulanța SMURD la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde a fost izolat la Secția Boli Infecțioase. El a mărturisit că a făcut un atac de panică. I-au fost prelevate probe și, în cursul zilei de marți, medicii vor primi rezultatul la testul pentru coronavirus.

Bărbatul era izolat la domiciliu din data de 1 martie. Atunci s-a întors în țară din Italia, mai exact din regiunea Lombardia, împreună cu soția și copilul minor. În aceeași locuință din Motru, mai sunt în izolare un adult și doi copii.

În total, la nivelul județului Gorj, sunt circa 230 de persoane izolate la domiciliu.

Vizualizări: 5,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: