Interzis pentru vizitatori la Spitalul Județean din Târgu Jiu

Măsură fermă luată în cel mai mare spital din județul Gorj. Pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu vor mai putea fi vizitați de rude. Măsura a fost pusă în aplicare chiar de duminică și va rămâne în vigoare până la sfârșitul acestei luni.

Decizia a fost dispusă de autoritățile de la București având în vedere rapiditatea cu care se răspândește coronavirusul în țara noastră. Accesul aparținătorilor în toate spitalele a fost interzis până la sfârșitul lunii martie mai ales că virusul poate fi mortal pentru persoanele care sunt deja bolnave și au o vârstă înaintată.

Reprezentanții spitalului din Târgu Jiu au anunțat că și aici va fi impusă această restricție după ce, de câteva săptămâni, programul de vizite a fost redus la două ore pe zi.

„Se sistează până la data de 31 martie 2020 vizitele aparținătorilor persoanelor internate la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Măsura se pune în aplicare de îndată. Rugăm aparținătorii persoanelor internate să respecte această măsură”, a transmis Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 1,609

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: