Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Arafat: De astăzi sunt interzise manifestările care implică mai mult de 1.000 de persoane

Activitățile din România care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane vor fi interzise, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Măsura vizează atât activitățile publice, cât și cele private, desfășurate în interiorul unor incinte sau în aer liber.

În cazul unor activități care implică un număr mai mic de persoane, deciziile se vor lua la nivel local, pentru fiecare eveniment în parte, cu avizul prealabil al DSP.

Aceste restricții intră în vigoare de duminică, 8 martie, și sunt valabile până la data de 31 martie, dar pot fi prelungite în funcție de evoluția evenimentelor. Se limitează până la această dată și accesul aparținătorilor bolnavilor în spitale.

De asemenea, școlile în care înregistrează cazuri de Covid-19 își vor suspenda cursurile pentru două săptămâni.

Raed Arafat a precizat că noile măsuri anunțate duminică sunt luate preventiv, pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

În prezent, în România sunt 13 cazuri de infecție cu coronavirus confirmate, patru dintre acestea fiind anunțate doar în cursul zilei de ieri.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: