Sute de bicicliști vor mărșălui prin Târgu Jiu. Motivul!

Câteva sute de bicicliști din Gorj vor mărășălui săptămâna pe străzile din municipiul Târgu Jiu, în perioada 16-22 septembrie în cadrul acţiunilor ocazionate de "Săptămâna Mobilității". Autoritățile vor să promoveze mișcarea dar și să promoveze menținerea unui aer cât mai curat.

Marșul bicicliștilor va avea loc în data de 20 septembrie. Punctul de plecare va fi parcarea de la magazinul Lidl. Vor continua pe bulevardul "Ecaterina Teodoroiu", strada Vulcan, Vasile Alexandri, Bulevardul Constantin Brâncușişi se vor opri în Piața Prefecturii, a explicat Nicolae Giorgi, directorul APM Gorj.

Reprezentanții agenției au demarat și procedurile pentru obținerea avizelor de la Poliția Rutieră, primăria Târgu Jiu, Jandarmeria Gorj. Și circa 20 de angajați ai Agenției de Mediu vor participa la acest marș, în frunte cu directorul instituției. "Încercăm să contractăm cât mai mulți doritori care vor să participe alături de noi pentru încurajarea mersului pe bicicletă, ca și alternativă pentru un aer mai curat și vom posta, colegii, inclusiv pe facebook ca să reușim cât mai mulți doritori. Sperăm să strângem 200-300, cât mai mulți", a mai spus șeful APM Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: