Tabăra de la Săcelu, gata să primească oaspeţii. Ce preţuri are!

Tabăra de la Săcelu este pregătită pentru sezonul de anul acesta, spune directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, Horaţiu Gorun. În Gorj urmează să ajungă grupuri de elevi din Cluj şi Mediaş, după ce ani la rând Ardealul a cam evitat aceste zone. Şi în acest an, tabăra de la Săceu va practica cel mai mic preţ din ţară.

Reprezentanţii Direcţiei de Tineret şi Sport din Gorj spun că deşi tabăra de la Săcelu este dotată la standarde, şi în acest an vor merge pe cel mai mic preţ din ţară. Asta pentru că este important să se creeze întâi un vad şi apoi să se umble la costuri. Perspectivele sunt bune, mai ales că şi-au anunţat deja prezenţa în tabără grupuri din Cluj şi Mediaş, zone ale Ardealului care au evitat judeţul Gorj de când tabăra de la Tismana nu mai este în proprietatea DJTS. „Tabăra de la Săcelu este pregătită să-şi primească oaspeţii, deja am început să avem grupuri de excursionişti, avem turişti noi, din alte judeţe, am avut un grup din Cluj, urmează un grup din Mediaş, partea aceasta a Ardealului care în general nu prea venea spre Gorj”, a spus Horaţiu Gorun, directorul DJTS Gorj.

Tabăra dispune de un număr de 50 de locuri, fiind în top cinci tabere din ţară din punct de vedere al condiţiilor oferite, iar din punct de vedere al raportului calitate-preţ, în primele trei. „În acest sezon vom merge tot pe cel mai mic preţ din ţară, 69 de lei pe zi cazare şi trei mese. N-am umblat decât la partea de animaţie, sperăm să avem anul acesta şi mai mulţi animatori ca cei care vin în centrul de agrement Săcelu să rămână şi cu amintiri frumoase. Ceea ce avem este la standarde”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport.

Galerie foto


Vizualizări: 2,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: