Tâlhari în arest

Poliţiştii din comuna Padeş au fost sesizaţi vineri de un bărbat în vârstă de 81 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea precedentă în jurul orelor 23:30, în timp ce se afla la conacul proprietate situat în punctul numit “Cornet”, pe raza localităţii, două persoane necunoscute au spart geamurile conacului şi au forţat uşa de acces, în scopul de a sustrage bunuri. În acel moment, partea vătămată a ieşit afară, iar cele două persoane l-au imobilizat, timp în care din buzunarul hainei i-au sustras suma de 1.600 lei.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost identificaţi doi suspecţi ai infracţiunii de tâlhărie, B.S., de 18 ani şi D.I., de 23 ani, ambii din comuna Padeş.

Urmare a probatoriului administrat, la data de 7 decembrie 2013 cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ulterior fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.

Ieri, 8 decembrie a.c., suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: