Tânăr ademenit într-un apartament și sechestrat

Un tânăr de 20 de ani din Târgu Jiu, care postase un anunț că vinde un telefon, a fost ademenit într-un apartament de o femeie de 21 de ani, care a spus că vrea să îl cumpere. Tânăra l-a sechestrat pe tânăr și i-a luat telefonul. Ulterior, s-a aflat că aceasta a plecat și cu două televizoare din apartamentul pe care îl închiriase în seara precedentă. Tânăra și un complice sunt în arest preventiv într-o altă cauză, asemănătoare.

“La data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani, din localitate, despre faptul că a fost contactat telefonic de o femeie care dorea să achiziționeze un telefon mobil, pe care acesta îl postase pe un site de vânzări online, fapt pentru care tânărul s-a deplasat la un apartament de pe strada Victoriei, ocazie cu care femeia i-ar fi sustras telefonul mobil, după care l-ar fi închis pe tânăr, cu cheia în apartament, împotriva voinței sale, creându-i un prejudiciu de 5.400 lei”, arată IPJ Gorj.

Proprietarul imobilului, un bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu, a declarat că o găzduia pe femeia respectivă, a cărei identitate nu o cunoaște, din seara precedentă. Când a ajuns la apartament a constatat faptul că aceasta i-ar fi sustras două televizoare, creându-i un prejudiciu de 5.100 lei, fiind ajutată de un tânăr de 26 de ani, din Dîmbovița.

“Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și conduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptelor. Cei doi se află sub măsura arestului preventiv, dispusă de către Judecătoria Craiova, într-o altă cauză penală similară”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 6,980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: