Tânăr beat, a intrat cu maşina în semafor

În această dimineaţă, la orele 07:10, o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, în timp ce executa serviciul pe raza municipiului Tg. Jiu, s-a sesizat cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un semafor din intersecţia str. Victoria cu str. 9 Mai, părăsind locul faptei.

Conducătorul autoturismului a abandonat autovehiculul şi a încercat să fugă, ascunzându-se în incinta unei societăţi comerciale, unde a fost depistat de către o patrulă din cadrul I.J.J. Gorj.

Cu această ocazie, conducătorul auto a fost identificat în persoana lui D. Liviu, de 22 ani, din Tg. Jiu. Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de conducătorul auto, pe numele căruia au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere a unui indicator rutier, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: