Tânăr de 19 ani, în stare gravă din cauza prietenului băut

Un tânăr de 19 ani din comuna gorjeană Crasna este în stare gravă la spital, după ce mașina în care era pasager s-a răsturnat joi dimineața. Șofer era prietenul lui de aceeași vârstă, care era băut.

Politia Orașului Novaci a fost sesizată joi, prin apelul 112, de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe raza localității Crasna a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă.  "La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 665 Crasna, într-o curbă periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un indicator rutier și un gard, după care s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, pasager în autoturism, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale", arată IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 5,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: