Jurnalist din Târgu Jiu, înjurat şi îmbrâncit

Jurnalistul Narcis Daju, de la GorjNews, a fost îmbrâncit şi înjurat de un şofer în parcarea de lângă Piaţa Centrală din Târgu Jiu. Daju făcea o transmisiune live pe facebook despre oamenii care dorm pe o alee din piaţă, fără ca poliţiştii locali să îi ia şi să îi ducă la un centru social. Sunt oameni fără adăpost, care îşi îneacă amarul în băutură şi zac apoi pe alee.

Jurnalistul a plecat în căutarea poliţiştilor locali care ar trebui să fie în zonă şi astfel a ajuns într-o parcare în care tot timpul sunt microbuze şi dubiţe care fac transport ilegal de mărfuri şi persoane. Daju a relatat de mai multe ori despre aceştia şi l-a întrebat pe unul dintre şoferi dacă are licenţă de transport. Acesta l-a înjurat, l-a împins şi i-a dat peste telefonul cu care transmitea în direct. Jurnalistul este de părere că cei care fac transport ilegal din respectiva parcare beneficiază atât de protecţia poliţiştilor, cât şi a autorităţilor locale, astfel nu şi-ar permite să încalce legea zi de zi.

Şoferul cu pricina a spus că el doar aştepta pe cineva, nu era în căutare de clienţi. „E prima dată când sunt agresat, în timp ce încerc să relatez, ca ziarist, posibile fapte de natură infracţională muşamalizate de «oamenii legii», pe motiv de şpăgi şi de subordonare faţă de Mafia locală”, a scris Daju pe pagina de socializare. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 7,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: