Tânăr de 20 de ani, rănit în accident

Un tânăr de 20 de ani din comuna gorjeană Drăguțești, pasager într-un autoturism condus de fratele său, a ajuns marți la spital după ce mașina a intrat într-un gard. Accidentul a fost anunțat de salariații spitalului din Târgu Jiu.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, s-a stabilit faptul că un tânăr de 23 ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe DC Dâmbova, la ieșirea de pe acest drum către DJ 663, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod și cu gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a fratelui conducătorului auto, de 20 ani, din aceeași localitate, care era pasager pe scaunul din dreapta față", arată IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Vizualizări: 3,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: