Tânăr din Gorj, la Campionatul European de Minifotbal din Cehia

David Constantinescu, secretarul general al Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, participă zilele acestea la Campionatul European din Cehia. Constantinescu va reprezenta minifotbalul gorjean.
Competiția europeană de minifotbal se desfășoară la Brno, în Cehia, și se va încheia în 17 iunie. La campionat participă și echipa României, alături de 23 de echipe. România face parte din grupa D, alături de Grecia, Portugalia și campioana europeană en-titre Kazakhstan. David Constantinescu, aflat zilele acestea în Cehia, a vorbit despre competiție. Naționala a câștigat 6 din cele 7 campionate europene de minifotbal. „Este cea mai de succes echipă națională pe care o are România în prezent. România a pus monopol pe acest sport. Acum dorința este cu atât mai mare, ca aici, în Cehia, la Euro 2017, unde suntem în aceste zile, naționala să revină acolo unde îi este locul, adică undeva în primele trei, dacă nu pe primul loc pe podiumul european”, a declarat David Constantinescu, pentru Radio Infinit.
În primele două meciuri, România a învins Grecia, scor 4-1, și a remizat cu Portugalia, 0-0. Românii sunt pe primul loc în grupă, având 4 puncte. „Sunt alături de băieții din naționala României. 15 jucători numără lotul României pentru acest turneu. Campionatul a început în data 9 iunie, când a fost și festivitatea de deschidere. Suntem cazați aici la un hotel foarte frumos, aproape de baza sportivă. România a jucat două meciuri până acum, în grupa D a campionatului, o grupă foarte dificilă, pe care mulți specialiști au numit-o «grupa morții», pentru că România este în acea grupă alături de actuala campioană europeană, este vorba de echipa Kazakhstanului”, a mai spus Constantinescu.
Reprezentativa de minifotbal va participa, în noiembrie, la Campionatul Mondial din Tunisia.

Galerie foto


Vizualizări: 2,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: