Tânăr la spital. Mașina lui, lovită de o autoutilitară

Două mașini s-au ciocnit violent, miercuri, pe Calea București, la ieșirea din Târgu Jiu. În urma impactului, o persoană a fost rănită și a fost transportată la spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 55 de ani, din Dr. Tr. Severin, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc cu o autoutilitară și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un tânăr de 28 de ani, din Tg Cărbunești, din direcția Tg Jiu spre Vâlcea.

În urma impactului, șoferul de 28 de ani a suferit leziuni și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe strada Calea București, din municipiul Târgu Jiu, în care au fost implicate două autovehicule. La fața locului, s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu care au constatat că, în urma impactului a rezultat o victimă care nu era încarcerată și care nu a suferit leziuni grave. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor calificat la fața locului și a transporat victima la Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 3,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: