Băut la volan la 70 de ani

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați duminică de un bărbat de 69 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că i-ar fi fost avariat autoturismul. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că un bărbat de 70 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Cristian Oancea, din Târgu Jiu, ar fi acroșat un alt autoturism are se afla parcat, rezultând doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o  concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, arată IPJ Gorj.

Un alt bărbat, de 36 de ani, din orașul Rovinari, circula luni cu mașina pe drumul comunal Rogojelu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,47 mg alcool pur în aerul expirat. 

Ambii conducători auto a fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Șoferii s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului. (A.M.)

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: