Tânără în comă, în Austria. Mobilizare pe facebook pentru găsirea familiei!

O tânără născută în Târgu Jiu, dar cu ultimul domiciliu în Bacău, este de câteva zile în comă într-un spital din Austria. Medicii nu o pot opera pe tânăra de 35 de ani fără acordul familiei, astfel că este o întreagă mobilizare pe facebook pentru a găsi rude.

Sunt persoane care au spus că o cunosc, la un moment dat chiar s-a anunțat că problema s-ar fi rezolvat, dar se pare că nu este așa. Elena-Roxana Voin s-a născut în Târgu Jiu și este posibil să aibă rude aici.

Medicii austrieci au nevoie de consimțământul familiei pentru a o opera. Roxana Elena Voin are nevoie de o opraţie pentru a se încerca salvarea ei, dar medicii refuză intervenţia chirurgicală fără acordul familie.

"Se numeste Voin Elena-Roxana din Tg Jiu, se afla în comă în Austria. Are nevoie urgent de o operație, dar fără acordul familiei nu o operează. Dacă o recunoaște cineva să anunțe familia", e textul apelului de pe pagina de socializare.

Unele persoane susțin că tânăra nu ar mai avea pe nimeni în țară, doar un unchi în localitatea Frățești din județul Bacău.

Vizualizări: 514,788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: