Cunoscut artist, căsătorit de 35 de ani. Care e secretul!

Viaţa de artist atrage probleme în multe căsnicii, dar nu este cazul cântăreţului de muzică populară Constantin Enceanu. Acesta are la activ aproape 35 de ani de căsătorie şi a vorbit într-un interviu la Antena Stars despre ingredientul secret al unei căsnicii reuşite.

Flacăra iubirii se domoleşte, dar respectul rămâne. Asta spune Enceanu, întrebat care este secretul unei căsnicii de 35 de ani. „Nu există un secret. Cred că fiecare ştie să îşi facă viaţa în aşa fel încât să fie armonie în familie. În primul rând, trebuie să fie respect. Dacă nu există respect... Iubirea aia de la început se duce, pasiunea aia. Trebuie să rămână respectul”, a spus Enceanu.

Artistul a recunoscut că a mai făcut şi greşeli în viaţă: „Aşa am învăţat eu de la părinţii mei, de la bunicii mei, că indiferent ce ar fi, casa trebuie să îţi rămână casă, familia să îţi rămână familie. Nu pot să spun că am fost uşă de biserică, şi dacă arunci cu privirea, tot păcat este. Dar, mi-am respectat familia, mi-am respectat soţia. Am eu un cântec care zice aşa: unde mergi şi cât ai sta, te întorci la casa ta”.

Constantin Enceanu crede că prea mulţi bani pot aduce la fel de multe certuri în cuplu ca şi lipsa acestora. „Te cerţi şi când ai bani, şi când n-ai bani. Te cerţi şi când ai bani că vrea aia, că vrea aia, că vrei tu aia sau aia. Ca orice om, vrei să ai un confort mai mare şi de aici încep discuţiile. Eu nici nu ştiu cât are ea pe card, pentru că salariul meu e salariul nostru, salariul ei e salariul ei. Nici nu ştiu ce salariu are. Este o femeie modestă şi modernă în acelaşi timp”, a spus artistul.

Enceanu are doi nepoţi, Alex de doi ani şi Sofia de 5 ani. „Sunt nişte copii extraordinari, mă bucur de ei, regretul meu este că nu pot sta mai mult cu ei”, a spus cântăreţul.

Viaţa lui Constantin Enceanu nu este lipsită de bucuriile simple, ale omului de la ţară. „Eu sunt de la ţară, îmi place să mănânc simplu, sănătos şi gustos. Am cules via săptămâna trecută, am tras vinul zilele astea. Porumbul e cules, floarea soarelui, mulţumim lui Dumnezeu, a fost un an bun”, a concluzionat artistul.

Vizualizări: 3,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: