Târgu Jiu: agresorul de femei "a atacat" din nou

Două tinere din municipiul Târgu Jiu au solicitat ajutorul Poliției Locale după ce un bărbat le-a acostat pe stradă și le-a adresat  propuneri cu tentă sexuală. Oamenii legii care au răspuns apelului au constatat că este vorba despre un bărbat din Bengești Ciocadia, care nu se află la prima abatere de acest gen.

"Un bărbat de 50 de ani din comuna Bengești-Ciocadia, județul Gorj, a fost condus la sediul Poliţiei Locale Târgu Jiu după ce a urmărit nejustificat două fete, pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, adresându-le cuvinte și expresii cu conotații sexuale.

În data de 30 octombrie 2023, în jurul orei 15:00, cele două fete de 16, respectiv 20 de ani, în timp ce erau urmărite de bărbat, pe strada 23 August, au cerut ajutorul unui echipaj din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu care se afla în zonă.

Polițiștii locali l-au condus pe bărbat la sediul instituției pentru stabilirea identității, ulterior fiind predat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor", transmite Poliția Locală Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: