Târgu Jiu: străzi inundate și copaci rupți

Vântul și precipitațiile abundente au făcut pagube în municipiul Târgu Jiu! În după amiaza zilei de sâmbătă mai multe străzi au fost inundate, iar în cartierul Luncilor traficul a fost blocat preț de câteva zeci de minute din cauza unor copaci căzuți pe carosabil. 

Cetățenii din cartierul Luncilor s-au văzut nevoiți să apeleze la autorități după ce una din străzi a fost blocată de doi copaci rupți de vânt.

"Polițiștii locali au acordat sprijin pentru degajarea unor copaci căzuți pe carosabil, pe str. Luncilor din municipiul Târgu Jiu, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile de ploaie și vânt din data de 11 iunie. Mai mulți cetățeni din municipiul Târgu Jiu, str. Luncilor, au sunat la Dispeceratul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a sesiza că pe carosabil au căzut doi copaci care obstrucționau traficul rutier din zona respectivă. Au fost anunțate, în acest sens, instituțiile abilitate să soluționeze aspectele sesizate. 

De asemenea, la fața locului a fost trimis și un echipaj de ordine publică pentru asigurarea măsurilor specifice în cazul producerii calamităților naturale, izolarea perimetrului afectat, până la remedierea problemei, în scopul protejării vieții și a integrității fizice a persoanelor.", au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu. 

În după amiaza zilei de sâmbătă a plouat abundent în județul Gorj. În municipiul Târgu Jiu a fost de ajuns o ploaie de doar câte minute pentru ca mai multe străzi să fie inundate. Sistemul de canalizare a fost depășit de situație, iar circulația s-a desfășurat cu dificultate până când apele s-au retras.

Potrivit ANM, județul Gorj se află sub avertizarea meteo de vreme severă până duminică, 12 iunie 2022, ora 22.00.

Galerie foto


Vizualizări: 2,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: