Târgujiancă cerută de soţie la Aquamagic

Surpriză de proporţii pentru Ana, o târgujiancă de 21 de ani plecată în vacanţă pe Litoral cu prietenul ei. Aceasta a fost cerută de soţie pe scena de la primul mare parc acvatic din România, Aquamagic. Complicii lui Cosmin au fost membrii trupei de balet, coregraful Bursucul, dar şi câinele Sheba, mascota locului, care a adus inelul de logodnă.

ana_cosmin_bannerAna şi Cosmin din Târgu Jiu şi-au transformat vacanţa într-una de neuitat. Tânăra a fost cerută de soţie „ca-n filme”; iar răspunsul a fost cel aşteptat de Cosmin: Da! Totul a început cu un banner urcat pe scenă de trupa de balet, cu mesajul: Ana, vrei să fii soţia mea? Tânăra de 21 de ani, vizibil surprinsă şi emoţionată, a izbucnit în lacrimi şi a urcat pe scenă. Inelul de logodnă a fost adus de mascota de la Aquamagic, câinele Sheba purtându-l într-o cutiuţă prinsă la gât. „Nu m-am aşteptat chiar deloc, a fost o surpriză totală”, a spus Ana.

Turiştii au fost şi ei impresionaţi. „Să fie într-un ceas bun şi să fie fericiţi”, „Să vină şi în anii viitori cu copiii aici”, au fost câteva dintre urările acestora. Aquamagic, primul parc acvatic din România, va împlini în această săptămână 11 ani de la înființare.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: