Peste 1400 de gorjeni vor să lucreze la Mall-ul din Târgu Jiu

Noul centru comercial care se construieşte în municipiul Târgu Jiu a stârnit interesul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi nu numai. Peste 1400 de gorjeni şi-au depus deja CV-urile în speranţa că vor putea să lucreze în cadrul Mall-ului. O parte din agenţii economici de aici au făcut deja selecţia personalului, iar alţii urmează. CV-urile se primesc în continuare, chiar şi după deschiderea centrului comercial, spun reprezentanţii Fondului de Investiţii New Europe Property Investments (NEPI).

Se lucrează de zor la construcţia noului centru comercial Shopping City Târgu Jiu. A fost finalizată închiderea exterioară a clădirii şi se lucrează la finalizarea căilor de acces. La interior s-a trecut la partiţionarea spaţiilor comerciale. Conform reprezentanţilor investitorilor sud-africani, în curând se va trece la predarea spaţiilor către chiriaşi pentru amenajare. Nici cei care au închiriat spaţii în cadrul centrului comercial nu stau degeaba în tot acest timp. Unii dintre ei au şi început selecţia personalului.

Gorjenii care nu şi-au depus încă solicitările de angajare mai pot face acest lucru şi de aici în colo. “Până la acest moment, am primit puţin peste 1.400 de CV-uri. Doritorii pot depune CV-uri la adresa angajari@shoppingcitytargujiu.ro oricând până la data deschiderii. Selecţia personalului a început deja pentru unii dintre retailerii prezenţi în Mall, alţii îşi selectează personalul mai aproape de data deschiderii. Adresa de mail va rămâne validă şi după data deschiderii, ea fiind deschisă constant la dispoziţia partenerilor noştri din cadrul Mall-ului”, a declarat Iulian Rusu, reprezentantul Fondului de Investiţii New Europe Property Investments.

Conform ultimelor informaţii, în cadrul centrului comercial vor fi înfiinţate circa 1000 de locuri de muncă.

Centru de divertisment cu bowling în cadrul Mall-ului

Cei de la NEPI spun că hypermarketul Carrefour care va funcţiona în cadrul centrului comercial va fi cel mai mare din regiune. Aici îşi vor desfăşura activitatea şi numeroşi retaileri naţionali şi internaţionali de fashion, încălţăminte, accesorii şi bijuterii, lenjerie, parfumerie, sport, articole pentru copii, alături de o gamă completă de servicii complementare: optică, telefonie, bancă, farmacie, articole pentru casă, pet shop, cadouri. „Pe lângă acestea, Shopping City Târgu Jiu va oferi vizitatorilor săi cea mai mare zonă de distracţie şi petrecere a timpului liber, aducând împreună cu Cinema City - primul cinematograf multiplex din regiune, un food court cu bucătării variate pentru toate gusturile, o zonă de joacă şi petreceri pentru copii, alături de un centru de divertisment cu bowling, biliard si terasă. Gorjenii se vor putea relaxa la oricare din cafenele din cadrul mall-ului”, a mai spus Iulian Rusu.

DESCHIDERE

Noul centru comercial va fi inaugurat în luna octombrie a acestui an, anunţă reprezentanţii sud-africanilor de la NEPI. Deocamdată nu a fost stabilită o dată exactă, anunţul urmând să fie făcut în curând.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: