Târgujianca Jessica Lăzărescu merge mai departe la Vocea României

Au început deja confruntările de la Vocea României, acolo unde eleva din Târgu Jiu care face parte din echipa Smiley și Theo Rose a trecut, în show-ul difuzat vineri seară, de dueluri. Gorjeanca Jessica Lăzărescu a avut o prestație la înălțime, apreciată de toți ceilalți antrenori, și va continua mai departe drumul spre trofeu.

Prezentă la ediția din acest an a show-ului TV Vocea României, de la Pro Tv, gorjeanca Jessica Lăzărescu a impresionat din nou juriul la duelul din faza Confruntărilor. Tânăra elevă din Târgu Jiu, cu o voce remarcabilă care a impresionat toți jurații, va merge mai departe după duelul de vineri seara, ea fiind aleasa lui Smiley și Theo Rose după duelul cu Max din această fază a concursului.

Jessica Lăzărescu și Max Jorquera din echipa Smiley au primit de la antrenori o melodie de dragoste “You are the reason”, care este interpretată de englezul Calum Scott. Jessica a avut o interpretare foarte bună care i-a adus aprecierea tuturor antrenorilor, aceștia notând, înainte de jurizarea antrenorilor, numele celui care merita să meargă mai departe din acest duel, cu toții indicând numele tinerei din Târgu Jiu.

Jessica Lăzărescu este din Târgu Jiu și se află pentru a doua oară pe scena de la Vocea României. A mai participat în 2017, dar atunci la Vocea României Jr., iar acum s-a întors să arate cât de mult a progresat.

În urma acestei etape din Vocea României concurenții se vor înjumătății iar cei aleși de antrenori vor merge mai departe continuând bătălia pentru a încerca câștigarea trofeului.

Galerie foto



Vizualizări: 2,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: