Târgujiancă premiată la un festival de teatru din Alexandria

Laura Maria Vlădoiu, care a terminat liceul anul acesta, din trupa Infinit din Târgu Jiu, ce a participat la Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria cu „Lecţia“, de Eugen Ionescu, a primit, sâmbătă, premiile pentru cel mai bun spectacol, cea mai bună regie şi cea mai bună actriţă.

Ceremonia de premiere a celei de-a 5-a ediţii a Festivalului Ideo Ideis, în cadrul căruia şapte trupe de liceeni şi-au prezentat spectacolele în competiţie, a avut loc sâmbătă seară, la Casa de Cultură din Alexandria.
De altfel, reprezentaţia „Lecţia“ a trupei Infinit din Târgu Jiu a primit şi distincţiile pentru cel mai bun spectacol şi pentru cea mai bună coloană sonoră. Trofeul Ideo Ideis pentru cel mai bun spectacol este însoţit în acest an de un premiu ce constă în vizionarea unui spectacol la Royal Theatre din Londra de membrii trupei câştigătoare, care au asigurate transportul, cazarea şi biletele la reprezentaţie. „O să urmez Regie-Teatru la Bucureşti tocmai pentru că îmi place să spun poveşti, să fac omul să râdă, poate de asta prefer comedia ca mod de abordare. Îmi place să am propria mea viziune în ceea ce priveşte povestea”, declara Laura Vlădoiu într-un interviu acordat ziarului Pandurul. Laura a mai povestit că actorul ei preferat este Horaţiu Mălăele.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: