Tată violator, trimis ani buni după gratii. Ce i-a cerut fiica sa!

Un bărbat din Gorj, căruia nu poți să-i spui tată, a fost condamnat, în primă instanță, la 14 ani de pușcărie pentru viol. El este acuzat că și-a abuzat sexual cele două fiice biologice.

Violurile au început în urmă cu patru ani. Pe atunci, fata sa cea mare avea 15 ani. Doi ani mai târziu, bărbatul și-a agresat și cealaltă fiică, când aceasta a împlinit vârsta de 14 ani.

„Condamnă inculpatul Tuza Aron Irinel, la pedeapsa de 11 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol, în formă agravată (persona vătămată ...) și continuată (două acte materiale – mai - iunie 2019). (...) Condamnă acelaşi inculpat la pedeapsa de 9 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de viol, în formă agravată (persona vătămată ...) și continuată (două acte materiale – vara anului 2017). Contopeşte pedeapsa cea mai grea aplicată în cauză, de 11 (unsprezece) ani cu o treime din totalul pedepsei anterior stabilite, supuse contopirii, respectiv cu 3 (trei) ani închisoare, în pedeapsa rezultantă finală de 14 (paisprezece) ani închisoare pe care inculpatul urmează a o executa în regim de detenţie”, a decis, luni, Judecătoria Târgu Cărbunești.

În plus, bărbatul a fost decăzut din drepturile părintești pe o perioadă de cinci ani de la rămânerea definitivă a acestei sentințe. El nu are voie să ia legătura cu fetele sau să se apropie de locuința lor.

Fiica cea mică i-a cerut bărbatului daune morale de sute de mii de lei. „Acțiunea civilă formulată de partea civilă (...) și obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 300.000 lei, reprezentând daune morale”, a decis instanța. Sentința poate fi atacată cu apel.

Bărbatul se află în arest preventiv din vara anului trecut.

Vizualizări: 3,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: