Tatăl şef în PSD, fiul în Piaţa Victoriei

Fiul unui lider din PSD Gorj, care trăieşte în Bucureşti, a fost în Piaţa Victoriei în seara în care jandarmii au bătut cu bestialitate civilii, fie că era vorba de femei, de bătrâni sau de copii. „PSD, sper din tot sufletul să dispari”, a fost mesajul dur al tânărului.

Mihai Toader Pasti este unul din tinerii care au protestat vineri noaptea în Piaţa Victoriei. Acesta a comentat pe pagina de socializare intervenţia brutală a jandarmilor. „Tineri, bătrâni, femei, copii bătuţi în România. Nişte nesimţiţi fără suflet. PSD, sper din suflet să dispari dacă nu te reformezi şi scapi de oamenii ăştia toţi”, a scris tânărul.

Într-o altă postare, Mihai Toader Pasti a spus că va fi fericit atunci când Dragnea va pierde puterea: „Mă consider un om fericit şi optimist. Cu toate astea, când Dragnea va pierde puterea va fi cel mai fericit moment al vieţii mele. Omul ori este întruchiparea ipocriziei, ori trăieşte în statul-univers paralel în care realitatea şi ficţiunea se întrepătrund”.

Ca Mihai Toader Pasti gândesc foarte mulţi tineri din România. Interesant este că tatăl lui, Cristian Toader Pasti, este unul din liderii PSD Târgu Jiu, consilier local şi consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. PSD Gorj a dat un comunicat despre protestele din Piaţa Victoriei, susţinând că „asistăm nu numai la încercarea de schimbare a majorităţii prin violenţă, dar şi la o încercare de epurare politică”. 

Cristian Toader Pasti a fost la un pas de excludere din PSD pentru că a spus, după a doua condamnare a lui Dragnea, că ar fi bine pentru partid dacă acesta ar face un pas lateral. Până la urmă, partidul a stabilit să nu îl mai lase să vorbească o vreme. „Am stabilit că pentru o perioadă de şase luni de zile, domnia-sa să fie foarte rezervat în ieşirile publice şi să îşi exprime părerile politice în cadrul partidului înainte de orice altă declaraţie în spaţiul public”, a explicat Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu Jiu, la începutul lunii iulie.

Mihai Toader Pasti face parte din echipa care a creat casă solară EFdeN, premiată la foarte multe concursuri în ţară şi în străinătate.

Galerie foto



Vizualizări: 8,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: