Teatrul „Elvira Godeanu” deschide stagiunea cu o comedie

Iubitorii teatrului sunt invitaţi sâmbătă, 22 septembrie, la primul spectacol organizat de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” în cadrul stagiunii 2018-2019. Este vorba de spectacolul „Despre un idol şi un Ion Anapoda”.

Spectacolul „Despre un idol şi un Ion Anapoda” este o adaptare după George Mihai Zamfirescu, o comedie în regia lui Radu Botar. Spectacolul va fi prezentat publicului, pentru prima dată, sâmbătă, de la ora 19:00. Din distribuţie fac parte Simona Urs, Adriana Gugu Negrescu, Monica Sfetcu, Pompiliu Ciochia, Sorin Giurcă, Maria Diaconu, Vlad Fiu, Alexandru Manea, Mădălina Ciobănuc etc. Coregrafia aparţine Mălinei Andrei. „Ne-am gândit să arătăm publicului ce ar putea să însemne pentru fiecare dintre noi să ai în viaţă un idol şi să îndrăzneşti să-ţi urmezi calea spre a-ţi atinge visul. Este o poveste despre noi, oamenii, despre noi, artiştii. Este o poveste despre frumos, despre credinţa în adevăr, un adevăr care trebuie să ne ducă mereu înainte, despre iertare, despre împăcare, despre iubire, dăruire, generozitate, despre schimbul de generaţii”, a declarat Radu Botar.

Pompiliu Ciochia îl va însufleţi pe Ion Anapoda, personajul principal al poveştii. „Teatrul «Elvira Godeanu» a împlinit 25 de ani, în acelaşi timp au intervenit schimbările în ceea ce înseamnă conducerea teatrului. Nu ştiu dacă are vreo legătură, dar eu de foarte mult timp nu am mai avut un rol principal. Mă gândesc că nu coincide cu această schimbare a managerului, ci cu opţiunea domnului regizor şi cu maturitatea mea artistică pe care am căpătat-o în timp. E un foarte bun prilej pentru mine de a demonstra că nu sunt degeaba”, a spus Pompiliu Ciochia.

Preţul unui bilet la premieră este de 30 lei. La spectacol pot participa şi gorjenii care au achiziţionat abonamentul „Aristiţa Romanescu”, în valoare de 150 lei. Spectacolul se va rejuca duminică, tot de la ora 19:00.

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: