Tentativă de crimă pe o stradă din Târgu Jiu

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat arestarea preventivă a inculpatului C.C., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Un angajat al Edilitara a fost înjunghiat în stradă de un coleg de-al său de muncă din motive de gelozie. Victima avea în ultima vreme o relație de concubinaj cu fosta soție a agresorului, iar acest lucru nu îi convenea celui din urmă. 

"Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 28.10.2020, în jurul orelor 5.10, la intersecţia străzilor 16 februarie cu Dobrogreanu Gherea din mun. Tg.-Jiu, pe fondul unui conflict angajat sub stăpânirea unui sentiment de gelozie şi al consumului de alcool, inculpatul C.C., folosindu-se de un cuţit tip briceag cu lama de 8,5 cm, a lovit puternic şi înjunghiat în zona pieptului, a feţei şi a membrelor superioare pe persoana vătămată C.G., după care a părăsit în fugă locul faptei", se arată în comunicatul Parchetului.

Miercuri dimineața femeia, care lucrează la măturatul străzilor prin oraș, a fost vizitată de fostul soț, iar ulterior l-a chemat pe actualul său iubit pentru a o scăpa de bărbatul de care s-a despărțit. Între cei doi a izbucnit un scandal care s-a încheiat cu înjunghierea concubinului.

Victima a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viaţa, conform constatărilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Gorj, fiind internată în spital.

Agresorul a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 28.10.2020, ora 18.

actualizare: Corcoveanu Cornel a fost arestat pentru 30 de zile.

Vizualizări: 4,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: