Theodor Paleologu şi-a înregistrat candidatura la BEC

Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Theodor Paleologu, şi-a înregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central şi a afirmat că este o ”responsabilitate enormă” faţă de sutele de mii de români pe care-i va reprezenta în această cursă electorală. ”România are nevoie la Preşedinţia sa de un tânăr care a participat la evenimentele din '89 şi de un om care s-a format în libertate”, a afirmat Paleologu, numind candidatura sa ”o candidatură mărturie”.

Theodor Paleologu a fost însoţit, joi, la înregistrarea candidaturii la Biroul Electoral Central de către liderul PMP, Eugen Tomac. 

”Am strâns 360.000 de semnături şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au semnat pentru mine, le mulţumesc din inimă. Le mulţumesc, evident, celor câteva mii, zeci de mii de simpatizanţi, de militanţi care au adunat aceste semnături. Este o enormă responsabilitate încrederea acestor sute de mii de români pe care îi voi reprezenta în această luptă electorală. Sunt 30 de ani de la Revoluţia din decembrie '89 şi cred că România are nevoie la Preşedinţia sa de un tânăr care a participat la evenimentele din '89 şi de un om care s-a format în libertate”, a declarat Theodor Paleologu, după înregistrarea candidaturii.

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie expiră pe 23 septembrie.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: