Țin evidența infectărilor și în vacanță

Noi cazuri de Covid în școlile din județul Gorj. Conform ultimelor date transmise de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, alți 8 elevi au fost declarați infectați cu temutul virus.

”Avem un număr de 8 elevi. Doi sunt de la Liceul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu, unul de la Școala Gimnazială nr. 1 din Novaci (structura Șc. Gimnazială Polovragi), altul de la Grădinița cu Program Prelungit "Vis de copil". De asemenea, mai avem un caz la Școala Gimnazială Aninoasa (structura Șc. Gimnazială Nr. 2 Sterpoaia), încă unul la Școala Gimnazială din Crușeț (structura G.P.N. Crușeț), altul la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu și încă un elev la Școala Gimnazială Nr. 1 "G. Uscătescu" Tg-Cărbunești”, transmite ISJ Gorj.

Tot în ultimele 24 de ore au mai fost depistați pozitiv la testul Covid 5 profesori. ”Avem un cadru didactic la Liceul din Mătăsari, doi la Școala Gimnazială Nr. 1 din Bumbești-Jiu, încă unul la Liceul Auto Traian Vuia din Târgu-Jiu și încă un profesor la Liceul Teologic din Târgu Jiu”, a mai transmis ISJ.

Școala ar urma să înceapă de pe data de 8 noiembrie, conform Ministerului Educației.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: