Tineri din Târgu Jiu, prinși cu droguri

O patrulă mixtă polițist – jandarm din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, care efectua serviciul de patrulare în zona barajului ce face legătura între strada Digului și strada Barajelor, a observat vineri un autoturism suspect în care se aflau mai mulți tineri.

În urma verificărilor efectuate de polițiști la faţa locului, în autoturism au fost identificaţi patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 22 de ani și o tânără de 19 ani, din localitate.

Cu ocazia controlului autoturismului au fost identificate mai multe pungi și plicuri ce conțineau fragmente vegetale suspecte a fi droguri, un dispozitiv de mărunțire și un cântar electronic, motiv pentru care au fost solicitați la fața locului polițiști din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Gorj, care au preluat cercetările, arată IPJ Gorj.

De asemenea, au fost sesizați și procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri. (A.A.)

Vizualizări: 10,452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: