Tineri în arest după ce s-au pus cu parii pe o mașină

Un nou episod violent a avut loc pe o stradă din Bumbești Jiu, județul Gorj. Un tânăr de 19 ani din localitate se afla în mașină cu niște amici, când alți trei tineri s-au pus cu parii pe autoturism. Băiatul a sunat la 112, dar ceea ce s-a întâmplat pare a fi o reglare de conturi între găști.

Trei tineri cu vârste între 17 și 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Bălești, au fost reținuți 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere.

Scandalul  a avut loc pe 22 octombrie, dar suspecții au fost reținuți pe 5 noiembrie. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în noaptea respectivă un tânăr de 26 ani, din orașul Bumbești Jiu, a fost sunat de o persoană, cu scopul de a se întâlni, pe raza localității. Ajunși la locul indicat, mai multe persoane necunoscute de sex masculin ar fi distrus cu obiecte contondente luneta, geamurile laterale stânga, geamul dreapta față, parbrizul, oglinzile laterale și cauciucurile de pe partea stângă a autoturismului, în care se afla apelantul, tânărul de 26 de ani și alți doi prieteni, toți din orașul Bumbești Jiu", arată IPJ Gorj.

În urma conflictului, au fost sustrase cheile din contactul autoturismului, o geacă de pe bancheta din spate și un telefon mobil, bunuri aparținând ocupanților autoturismului.

Cei în cauză au fost audiați marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 2,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: