Tipuri de șeminee spectaculoase și ieftine care se pot monta într-un apartament!

Amenajarea unui apartament la bloc poate fi completată cu magia unui șemineu special care marchează cu note subtile de eleganță și confort, fiecare sufragerie din România. Chiar și un semineu ieftin poate reprezenta un element spectaculos și o sursă de relaxare, permițându-ți să te eliberezi de stresul zilelor agitate de la muncă.

Tocmai de aceea, echipa de la PEFOC, formată din profesioniști adevărați și pasionați de tot ceea ce înseamnă soluții de încălzire și decor, ne prezintă astăzi, un top al șemineelor care pot fi montate foarte ușor în orice tip de apartament și mai ales, extrem de accesibile din punct de vedere al costurilor.

Șemineul electric

Acest tip de focar semineu electric se numără printre cele mai ieftine și ușor de montat dispozitive de căldură și decor, potrivite într-un apartament la bloc. Instalarea nu necesită permisiunea vecinilor sau a autorităților, nu este un proces complicat, iar felul în care funcționează este simplu, ușor de înțeles și nu necesită cunoștințe inginerești suplimentare. Siguranța șemineelor ​​electrice este atât de mare încât, multe modele, pe lângă piatra naturală sau artificială, pot fi decorare inclusiv cu lemn natural!

În plus, multitudinea de modele de șeminee electrice existente în oferta sibienilor de la PEFOC, îți permite să achiziționezi și să montezi unul care să se combine armonios cu orice design. Posibilitatea de a fi controlat de la distanță cu telecomandă, flăcările generate virtual cu efect 3D LED și consumul de curent extrem de mic în modul fără căldură (mai puțin decât un bec economic) sunt doar câteva dintre avantajele instalării acestui șemineu accesibil.

Șemineul pe gaz

Pentru acest tip de șemineu, deși mai simplu de instalat decât unul pe lemne sau un semineu pe peleti, este important ca montajul să fie făcut de un instalator calificat și cu experiență în domeniu. Pentru a fi eliminate gazele arse, la acest tip de șemineu se folosește o evacuare concentrică asemenea unei centrale pentru apartament. Pentru modelele care utilizează gaze naturale este necesară instalarea țevilor, ceea ce necesită coordonarea cu furnizorii de gaze, în timp ce, șemineele care funcționează pe gaz lichefiat, vor necesita realimentare periodică.

Șemineul cu bioethanol

Acest tip de șemineu pentru apartament se află în trendurile ultimilor ani pe piața soluțiilor decorative casnice din România. Multe modele sunt create astfel încât să creeze senzația unei vetre deschise. Gama largă de modele prezente în stocul meșterilor de la PEFOC îți permite să le instalezi oriunde în casă, inclusiv pe piesele de mobilier din living sau într-un decor romantic în baie. Cel mai mare avantaj al acestui tip de șemineu decorativ este faptul că nu necesită coș de fum, imită focul autentic cu ardere bio și poate fi achiziționat la un preț surprinzător de mic.

Acum că ai aflat care ar putea fi șemineul potrivit pentru apartamentul tău, nu îți rămâne decât să faci o vizită shop-ului online pefoc.ro și să alegi dintr-un stoc permanent de peste 9000 de produse și accesorii destinate universului termic și decorativ de calitate premium, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar.

Oferta conține modele variate de șeminee decorative electrice, cu bioetanol sau șeminee de tip centrală pe gaz, dar și focare de șeminee clasice pe lemne sau peleți. Asigură-ți confortul absolut cu un singur click pe site-ul profesionaliștilor de la pefoc.ro, și oferă căminului tău combinația perfectă dintre funcționalitate, calitate premium și decorul care îți taie răsuflarea!

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: