Toate drumurile duc la TAS

Niciun litigiu fără TAS! Cam asta pare sa fie deviza pandurilor care si-au făcut o obişnuinţă in a se judeca la Tribunalul din Lausanne. Desi au pierdut bătălia pentru rejucarea partidei cu Otelul, Condescu si oamenii săi se lupta acum la TAS pentru a-si recupera banii plătiţi către Dinamo pentru Ilie Iordache. Mai nou vor sa primească înapoi si banii plătiţi in aceasta săptămână către Curtea de Argeş.

Pandurii au ajuns să-şi caute mereu dreptatea prin Elveţia după ce comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal le dau peste nas de fiecare dată.

Prima bătălie pierdută

Pandurii au pierdut prima bătălie dusă la TAS. Tribunalul elveţian a decis că meciul cu Oţelul nu se mai rejoacă astfel că gălăţenii pot sărbători liniştiţi primul titlu de campioană din istoria clubului. „Normal că regret că nu am mai jucat cu Oţelul, pentru că eu cred că fiecare punct trebuie să se câştige pe teren şi nu în altă parte. Sigur că Oţelul ar fi putut să ne bată pe teren pentru că au o echipă puternică dar trebuia să se joace pe teren, nu la comisii. Nu a fost vina noastră, a antrenorilor sau a jucătorilor. Eram pregătiţi cu bagajele la autocar când am primit telefonul de la loc comanda. Dar când am văzut cât de mult se tergiversează şi la TAS judecarea cazului am fost convins că nu se va mai juca. Nu au fost nici cei de la Galaţi vinovaţi”, a reacţionat Grigoraş. „Era foarte puţin probabil să ni se dea o decizie favorabilă cu Oţelul pentru că nu s-a judecat şi fondul problemei, cu Dinamo. S-a judecat doar neprogramarea dată, dacă nu te-ai prezentat nu mai pot întoarce problema pentru că există regulamente”, spune şi Pârvulescu.

Grig e Stan Păţitul

Grigoraş e convins că meciurile decise altundeva decât pe teren fac rău fotbalului românesc. „Nimeni nu cred că s-a bucurat când au aruncat o mică brichetă la Rapid Steaua atunci. Dar eu am mai păţit-o la Galaţi, dar măcar atunci am jucat pe teren şi terminat 1-1 cu Vaslui dar după două luni am pierdut la comisii cu 0-3. Şi am pierdut un loc de Intertoto atunci. Deci eu nu sunt atât de afectat de chestia asta pentru că am mai trecut prin aşa ceva.”

Pandurii vor „bătători” însă în continuare drumul spre Lausanne pentru a încerca să recupereze milionul de euro plătit către Dinamo pentru Ilie Iordache dar şi banii achitaţi în urmă cu trei zile către Curtea de Argeş. „Nu am primit încă nicio înştiinţare referitor la litigiul cu Dinamo, documentele sunt la TAS” e declaraţia lui Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: