Toate localitățile din Gorj au incidență sub 3 la mie

Nicio localitate din Gorj nu mai are incidență de scenariu roșu, adică mai mare de trei cazuri la mia de locuitori în 14 zile. Cea mai mare incidență este în comuna Peștișani - 2,97, aici fiind 11 persoane infectate.

La nivel de județ, incidența este de 1,08, fiind vorba despre 381 de persoane diagnosticate în ultimele două săptămâni.

În ultimele 24 de ore au murit o fată în vârstă de 15 ani, din Mureș, fără comorbidități, nevaccinată, dar și un băiat de 18 ani, din Argeș, care avea comorbidități și nu era vaccinat.

Alte 1.958 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în România în ultimele 24 de ore. De asemenea, au fost anunțate 160 de decese, dintre care 45 din trecut, iar la terapie intensivă sunt 1.312 de pacienți, conform datelor finale transmise vineri de autorități.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate opt infectări noi și două decese:

- femeie în vârstă de 67 ani (vaccinată) - comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate morbidă, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă clasa NYHA IV, cardiomegalie și insuficiență mitrală;

- femeie în vârstă de 79 ani (nevaccinată) - comorbidități: diabet zaharat tip II.

Galerie foto



Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: