Top 3 cărucioare pentru copii și avantajele lor

Venirea pe lume a copilului tău este un moment încărcat de emoție însă totodată și un moment în care grijile și toată atenția părinților vor fi îndreptate către cel mic. Pe lângă obiectele esențiale pentru bebeluș, există și o serie de achiziții mai mari și poate mai costisitoare pe care trebuie să le faci, cum ar fi pătuțul, scaunul auto sau căruciorul. Este important să te documentezi cu privire la aceste lucruri și să le cumperi din timp pentru a fi sigur că ai tot ceea ce este necesar atunci când va veni pe lume cel mic. Alegerea căruciorului este un pas important întrucât este un obiect indispensabil.

Iată 3 variante de cărucioare din care poți alege în funcție de nevoile tale și ale copilului tău!


·       Cărucior pliabil

Dacă nu ai suficient spațiu de depozitare în casă, însă și dacă plănuiești să călătorești împreună cu copilul tău, această variantă de cărucior pliabil este ideală pentru tine. De cele mai multe ori, această variantă nu are nici o greutate foarte mare, facilitând ridicarea și transportarea dintr-un loc în altul fără prea mari dificultăți. Cărucioarele pliabile nu sunt foarte utile doar pentru părinți. Deși sunt destul de compacte, ele asigură tot confortul și siguranța copilului. Sunt dotate cu perne pentru suportul celui mic, cu centuri de siguranță și chiar cu un suport reglabil pentru picioare. Toate acestea asigură transportul în cele mai bune condiții.

·       Cărucior sport

Dacă vrei ca bebelușul tău să aibă parte de plimbări lungi, în siguranță și în cele mai bune condiții, poți opta pentru tipul de cărucior sport. Acesta este adaptabil vârstei și greutății celui mic, reprezentând totodată și o modalitate de a economisi întrucât nu va trebui să îl înlocuiești odată cu trecerea timpului și cu creșterea bebelușului. De la timp petrecut în natură și până la activități care presupun transportul în condiții speciale, poți opta pentru cărucioarele sport Cavoe care se adaptează perfect în orice situație. Pe babymatters.ro găsești o gamă variată de modele pentru copilul tău, toate punând pe primul loc siguranța și confortul celui mic.

·       Cărucior reversibil

Cărucioarele reversibile, întrucât permit schimbarea direcției copilului în timpul mersului, oferă multe avantaje atât pentru cel mic cât și pentru părinți. Poți opta pentru orientarea bebelușului cu fața spre tine, pentru menținerea contactului vizual și supravegherea acestuia sau poți să îl orientezi spre direcția de mers pentru a-i permite să exploreze și să se bucure de mediul înconjurător. Acesta din urmă poate fi un avantaj întrucât îl va ajuta pe cel mic în procesul de dezvoltare cognitivă și emoțională. Având în vedere că se pot folosi o perioadă mai lungă de timp, în toate etapele de dezvoltare ale copilului, cărucioarele reversibile reprezintă și o variantă eficientă din punct de vedere economic.

Atunci când alegi căruciorul pentru copilul tău este bine să ai în vedere anumite criterii. De la siguranța și confortul copilului, care sunt primordiale, bugetul și accesoriile reprezintă elemente importante. Ține cont de nevoile voastre pentru a face alegerea potrivită!

Sursă foto: freepik.com

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: