Top 3 rujuri mate care ti se potrivesc in functie de machiaj

Machiajul este o adevarata opera de arta, un joc al contrastelor pe chipul tau menit sa contureze cele mai fine trasaturi si sa scoata la lumina frumusetea naturala. Si cum rujul este touch-ul final cu care iti inchei capodopera, afla ce tipuri de rujuri mate ti se potrivesc in functie de machiajul construit!

Cand te gandesti la rujuri mate, cu siguranta ai in vedere acele produse in culori puternice, care se strang pe buze si iti ofera un aspect artificial. Nu si cu rujurile mate de la Melkior Professional, care pe langa faptul ca au o textura pigmentata, nu usuca buzele, asigura o acoperire maxima dintr-o singura aplicare si pot fi folosite cu usurinta. Unde mai pui ca sunt favoritele make-up artistilor cand vine vorba de un look irezistibil? Pentru a fi sigura ca ai un machiaj reusit, iata ce nuante cromatice nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de farduri!

 Rujuri mate pentru machiaj natural

Daca esti adepta unui machiaj delicat si natural, cu siguranta folosesti farduri de pleoape in nuante deschise, precum roz, piersiciu sau bej, un fond de ten cu textura lejera si un rimel care sa confere volum genelor tale. In acest caz, ai putea sa iti completezi look-ul cu rujuri mate in nuante pastelate. Rujul lichid mat din gama Matte Stain de la Melkior in nuanta Serene este optiunea ideala pentru o aparitie fina si discreta. Produsul se aplica direct pe buze, intr-un strat subtire, cu ajutorul aplicatorului cu care este prevazut.

 Rujuri mate pentru machiaj de zi

Nu concepi o zi fara machiaj? Atunci buzele tale trebuie sa zambeasca de frumusete! Pastreaza linia ochilor cat mai discreta si totodata stralucitoare cu farduri de pleoape cremoase, cu particule iluminatoare, contureaza obrajii cu tonuri calde de roz pudra si coloreaza-ti buzele cu rujuri mate in nuante seducatoare cum ar fi variantele Joy sau Wilde din colectia Melkior Professional. Pentru un aspect impecabil, este necesara hidratarea buzelor si efectuarea unui peeling delicat in prealabil.

 Rujuri mate pentru machiaj de seara

Seara, machiajul poate fi mai strident, in functie de locul in care mergi si de tinuta pe care o ai. Daca alegi sa iti evidentiezi ochii cu un machiaj smokey in nuante de negru sau violet, pastreaza un echilibru pentru buze si alege rujuri mate in nuante calde de roz. Spre exemplu, rujul lichid mat de la Melkior in varianta Gentle va da o nota de eleganta look-ului tau. Este suficient sa aplici o picatura pe buze pentru a crea efectul dorit. In caz ca esti o fire mai indrazneata, alege rujuri mate in culori puternice, care sa contrasteze perfect cu ochii. Ce ai spune de rujul mat de la Melkior in nuantele Daring sau Sexy?

Acum ca ai aflat ce nuante de rujuri cromatice se potrivesc perfect cu machiajul ochilor, intra pe site-ul Melkior.ro si delecteaza-te cu rujuri mate profesionale disponibile in tot felul de nuante delicioase. Nu uita ca machiajul este o forma de exprimare și un mijloc de a reflecta evolutia starii tale de spirit. Poarta-l cu atitudine!

Vizualizări: 1,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: