Gorjenii premiați de Ford

Câștigătorii Concursului din cadrul Salonului Auto de la standul FORD PRIMEXPROD din Târgu Jiu au intrat în posesia premiilor.
Primul loc i-a revenit Aonei Antara, care a trăit o experiență unică zburând 35 de minute deasupra orașului Târgu-Jiu, avându-l la manșă pe pilotul Mihai Merluscă din cadrul Aerodromului Târgu-Jiu. Aona s-a declarat încântată: "Superb, nu mi-am imaginat că avem un oraș așa frumos privit de sus, am prins și apusul... fără cuvinte. Mulțumesc Primexprod pentru experiență".

Ocupantul celui de-al doilea loc, dl Cojocaru, s-a bucurat o zi de Noul Ford Fiesta Active. Acesta ne-a declarat: "Este o mașină senzațională, noul Fiesta a suportat modificări benefice pentru infrastructura noastră, garda la sol ridicată, poziția scaunului din partea șoferului îți permite vizibilitate sporită aspura drumului, pur si simplu manevrezi un SUV. Este extraordinară".

Cosmin, ocupantul locului al treilea, a intrat în posesia produselor Ford . “Fiul meu va fi foarte încântat, o să-i fac o surpriză. Mulțumesc”. (A.A.)

Vizualizări: 1,813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: