Top 3 stiluri de incaltaminte pentru toamna 2019

Toamna se numara… optiunile de incaltaminte pentru orice tip de vreme, ce altceva? E ceva legat de schimbarea de sezon ce ne face sa ne dorim sa ne schimbam instant garderoba si sa cautam frenetic noi tinute, noi pulovere, noi pantofi si ghete.

Exista nenumarate stiluri de pantofi, botine, pantofi sport, mocasini, balerini si bocanci, toate gata sa impresioneze de la primul pas! Navigheaza marea de optiuni cu ajutorul micului ghid de mai jos si vei decide la final in ce sa investesti in acest sezon.

Pantofi cu toc si balerini

Comozi, versatili si mereu in trend, o pereche de balerini sau pantofi cu toc kitten nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Iti sugeram sa cauti culori neutre, usor de integrat in outfiturile zilnice, cu taieturi interesante, care se completeaza perfect cu hainele din garderoba ta. Pentru atunci cand alegi o tinuta minimalista si ai nevoie de un twist chic, cauta modele cu diverse imprimeuri: crocodil, snakeskin sau culori vii. 

Mocasini

Cand vrei un look "lustruit" care emana atat prospetime, dar este si potrivit unei zile la birou, combina camasa alba cu elemente gri si apoi adauga o pereche de mocasini clasici. Mizeaza pe tinute cu un pulover, blugi sau pantaloni jogger si chiar si o geanta cu lant. Ramane doar sa echilibrezi totul adaugand un detaliu stralucitor (un ceas va fi perfect), si pastreaza nota de relaxare cu un trench bej sau negru.

Pentru un look casual combina camasa din denim cu o pereche de blugi drepti in aceeasi nuanta si apoi finalizeaza totul cu un palton intens colorat: roz, portocaliu, maro ciocolatiu sau verde. Apoi adauga o geanta tote si un colier statement, piese de purtat in orice sezon si in orice moment al zilei. 

Ghete

La ce te uiti cand iti alegi ghetele perfecte pentru toamna asta? Combinatia ideala de stil si confort. Daca si tu esti mereu in cautarea stilului clasic, elegant si confortabil in acelasi timp, vei avea nevoie de o pereche de ghete pentru dama confortabile, ideale pentru drumurile de zi cu zi.

Cum sa le porti? Ei bine, cea mai cool tinuta de toamna e cea in care porti ghete cu sireturi in combinatie cu rochii inflorate si trench-uri si paltoane subtiri, geci din denim si pulovere supradimensionate. Te vei simti feminina si vei transmite un mesaj puternic atunci cand vei purta o rochie colorata midi si un trench intr-o culoare puternica, alaturi de o pereche cool de ghete cu sireturi. Cu toc sau fara toc? Tu alegi!

Si nu uita: in sezonul rece este important sa acorzi mai multa atentie detaliilor si, de ce nu, chiar sa dublezi doza indrazneala in combinatiile pe care le alegi!

Vizualizări: 4,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: