Top 6 produse cosmetice fara de care nu poti arata impecabil

Odata cu venirea primaverii, arunca o privire la produsele din trusa ta de machiaj si inlocuieste-le pe cele care nu se mai afla in termen de valabilitate. Trusa de cosmetice te scoate din impas cand ai nevoie de un retus la birou sau in oras. Nu te complica, ai nevoie de minimum 6 produse cosmetice care sa iti ofere un machiaj de baza rezistent si profesional.

1. Crema hidratanta

Este de nelipsit din trusa ta de cosmetice. Mainile tale trebuie sa fie ingrijite atat iarna, cat si vara. O crema de maini de calitate iti ofera hidratarea si hranirea de care ai nevoie, pentru a preveni uscarea si asprirea pielii.

Construieste-ti un ritual de ingrijire similar cu cel al tenului: exfoliaza-ti pielea cel putin o data pe saptamana, pentru ca produsele sa se absoarba mai bine.

De exemplu, crema de maini reparatoare de la Melkior este special conceputa pentru pielea uscata si deteriorata. Are efect anti-oxidant si anti-imbatranire. O vei indragi inca de la prima aplicare!

2. Fond de ten

Este o componenta esentiala in realizarea oricarui machiaj. Scopul lui este sa ascunda imperfectiunile tenului si sa uniformizeze pielea. Mai mult decat atat, un fond de ten de calitate formeaza o bariera impotriva razelor soarelui, protejandu-ti tenul in fiecare zi.

Produsele cosmetice semnate Melkior contin ingrediente de cea mai buna calitate, care nu incarca tenul. Acest fond de ten fluid de la Melkior hidrateaza, catifeleaza pielea si ofera machiajului tau un aspect profesional. Pielea ta se va simti rasfatata o zi intreaga! Incearca-l si tu!

3. Trusa pentru sprancene

Machiajul ochilor nu poate fi complet fara ca sprancenele tale sa nu fie conturate. Sprancenele armonioase iti incadreaza frumos fata, ofera luminozitate si creeaza simetrie. Cu ajutorul produselor cosmetice potrivite, vei obtine un machiaj impecabil. De exemplu, cu Paleta Fard sprancene de la Melkior, corectezi, conturezi si definesti forma sprancenelor tale. Formula lor catifelata nu usuca si ofera un efect intens de culoare.

4. Rimel pentru volum

O privire seducatoare este definita de o mascara pentru volum. Este produsul cosmetic care intregeste machiajul ochilor. Mascara pentru volum poate fi utilizata chiar si atunci cand nu folosim alt produs cosmetic, cum ar fi creionul de ochi, tusul sau fardul de pleoape.

Mascara pentru volum Melkior separa genele, confera volum, hidrateaza si rezista la umiditate.

Se aplica in doua straturi, prin miscari zig-zag, pentru a separa foarte bine genele si pentru a ajunge cu produsul pana la baza genelor.

5. Tus de ochi

Nu subestima niciodata puterea unui tus de ochi! Daca iti doresti un machiaj seducator, care sa iti puna in valoare privirea, foloseste cu incredere un tus de ochi negru, intens! Fie ca iti doresti un machiaj cat eye sau smokey eye, tusul lichid de la Melkior face parte din produsele cosmetice Must Have pentru machiaj complet.

6. Luciu de buze

Daca iti doresti buze mai voluminoase, senzuale si cu o stralucire diafana, foloseste cu incredere un luciu de buze de calitate. Il poti folosi individual, pentru un look natural si diafan, cat si impreuna cu un ruj mat, peste care sa adaugi putina stralucire.

Iti recomandam sa incerci si gama de cosmetice de la Melkior, unde vei gasi o varietate de culori de luciuri de buze ce contin uleiuri emoliente, unt de shea si Jojoba si nu ofera o senzatie lipicioasa.

Acestea sunt cele 6 produse cosmetice pe care trebuie sa le aiba orice femeie moderna. Specialistii Melkior au creat pentru tine produse cosmetice de cea mai buna calitate, profesionale, pentru ca tu sa obtii un machiaj impecabil in fiecare zi. Meriti sa te simti frumoasa in fiecare moment al zilei.

Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: