Istoria mașinilor de sloturi

Jocurile de noroc există de mulți ani. Pasiunea pentru jocuri de noroc este foarte veche. În prezent, este din ce în ce mai mare. Popularitatea cazinourilor online din topul de pe top-cazino.ro demonstrează că și în România există din ce în ce mai mulți pasionați de jocuri de noroc.

Există o mulțime de jocuri de noroc, apariția cazinourilor a contribuit la acest lucru. În trecut, oamenii intrau în cazinouri pentru a descoperi o lume în care jocurile de noroc, distracția și banii se aflau în prim plan.

Unele dintre cele mai populare jocuri, cele mai căutate și reprezentative pentru cazinouri, sunt mașinile de sloturi. Fiecare persoană pasionată de jocuri de noroc a jucat măcar o dată în viață sloturi.

În acest articol vom vorbi chiar despre sloturi. Trebuie să vă oferim câteva detalii despre nașterea și istoria acestor jocuri de noroc, având în vedere că sunt printre cele mai importante jocuri de casino.

Mulți au jucat sloturi, au câștigat mulți bani și au pierdut mult, însă foarte puțini cunosc istoria din spatele fabuloaselor mașini de sloturi.

Cum a apărut prima mașină de sloturi

Iubitorii de sloturi îi datorează mult lui Charles August Fey, un american de origine germană, din San Francisco, care a construit prima mașină de sloturi la sfârșitul secolului al XIX-lea.

August Fey a lucrat ca mecanic și în 1894 a construit primul tip de mașină. În anul următor a făcut a doua mașină, îmbunătățind anumite aspecte și făcând-o populară.

În acel moment, Charles a văzut oportunitatea de a face o mulțime de bani și a început să dezvolte mașini de sloturi la scară mare, renunțând la munca de mecanic.

Ca o curiozitate, primele mașini nu oferau bani când apărea o combinație câștigătoare, premiul consta în țigări. August Fey a ascultat sugestiile clienților săi și a făcut o schimbare, a înlocuit țigările cu bani.

1899 a fost un an fundamental pentru mașinile de sloturi

În anul 1899 sloturile au devenit jocul de noroc cunoscut de mulți dintre noi ca "Liberty Bell" mașina care avea caracteristicile pe care le cunoaștem astăzi.

De ce spunem că este la fel ca cele de acum? Ei bine, această mașină era compusă din trei role și simboluri, acum clasice, cum ar fi: diamantul, inima, sabia, potcoava, stelele și clopotul libertății.

Jackpot-ul era de 50 de cenți. O combinație câștigătoare conținea simbolul Liberty Bell.

Mecanismul de acțiune a fost o manetă așezată pe una din laturile mașinii. În momentul în care aceasta era trasă în jos, rostogolea rolele.

Acesta a fost modul în care San Francisco a devenit capitala mondială a mașinilor de sloturi până când în 1906 un cutremur a lovit această zonă, iar majoritatea sloturilor au fost distruse.

Mai târziu, antreprenorii ca Herbert Stephen Mills au copiat ideea și au început să producă mașini de sloturi răspândindu-le în toată țara.

O afacere destul de atractivă

Mulți au văzut în succesul mașinilor de sloturi posibilitatea de a genera o mulțime de bani, așa că fiecare dintre producătorii concurenți au implementat caracteristici diferite pentru a atrage mai mulți clienți.

Au început să le facă mai mari sau să modifice lăcașurile monedelor, crescând șansele de a depune mai mult, acestea fiind unele dintre schimbările pe care le-au făcut.

Peste tot existau sloturi. În decada anilor 90 s-au creat mai mult de un milion de mașini.

Sloturile au învins Marea Depresiune (Marea Criză Mondială)

În timpul Marii Depresiuni, au existat numeroase încercări ale politicienilor de a elimina mașinile de sloturi, însă nu au putut deoarece succesul lor a fost foarte mare.

Oamenii au continuat să meargă la cazinouri indiferent de ceea ce au spus autoritățile.

Cel de-al doilea război mondial a afectat sloturile, deoarece în timpul acestuia, fabricile au încetat să facă sloturi pentru a fabrica mai multe arme de război.

Odată trecută această perioadă, a continuat producția de sloturi și s-au făcut progrese pentru a le face din ce în ce mai atractive.

S-au folosit circuite electromecanice pentru a oferi recompense mai mari. Producători au adăugat și muzică la mașinile de sloturi.

Mai târziu, au apărut din ce în ce mai multe mașini de sloturi cu tematici și dimensiuni diferite.

În prezent, cei pasionați de jocuri de noroc pot juca sloturi în cazinourile online legale aflate în topul celor mai bune cazinouri online ce poate fi găsit pe site-ul amintit la începutul articolului. Așadar, dacă vă plac sloturile intrați pe site și descoperiți unde puteți juca diferite tipuri de sloturi. Succes!

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: