Tragedie în Suceava. Familia unui preot, decimată pe șosea

update: Mașina condusă regulamentar de un preot a fost izbită frontal de o mașină care venea din sensul opus și a intrat pe contrasens. Preotul, sora și cumnatul lui, precum și fiica de 6 ani au murit. În mașina preotului mai erau soția lui și încă trei copii între 3 și 10 ani, care sunt la spital. Șoferul care a intrat cu viteză pe contrasens a murit și el. Acesta era singur în mașină. 

Petrică Gavril era preot în satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, județul Suceava. Soția lui este în stare gravă, iar unul din copii în comă. 

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că preotul se deplasa spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Știrea inițială

Patru adulţi și un copil au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava, în comuna Cornul Luncii, după ce două maşini s-au ciocnit. Un alt adult şi trei copii sunt în stare gravă. 

Cele două maşini circulau din sensuri opuse, iar la un moment dat, una dintre ele a pătruns pe contrasens, nu se ştie din ce motiv.

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, dar ambii şoferi au decedat în accident.

Galerie foto


Vizualizări: 2,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: