Tragedie: un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu tractorul

Tragedie în comuna Bolboși din județul Gorj! Un tânăr a murit pe loc după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat. Evenimentul s-a petrecut într-o pădure din localitate.

Un echipaj ISU a fost solicitat la locul tragediei.

„In jurul orei 17:45 am fost solicitati sa intervenim intr-o pădure din comuna Bolboși, satul Ohaba Jiu pentru salvarea unei persoane peste care s-a rasturnat tractorul pe care il conducea.
Pentru gestionarea situatiei de urgenta, la fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj care au constatat ca ansamblul format din tractor si remorca s-a rasturnat si l-a surprins pe barbat care era in stare de inconstienta si fara semne vitale.
Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre echipajele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbatul in varsta de 21 de ani.
Colegii nostri au intervenit pentru a extrage victima, iar cazul a fost preluat de catre colegii din cadrul IPJ Gorj pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs tragicul eveniment”, a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 4,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: