Tragere la sorți pentru președinții secțiilor de votare

Duminică, 27 octombrie 2019, va avea loc tragerea la sorți, în mod electronic, a președinților și locțiitorilor secțiilor de votare, operațiune ce se va realiza la sediul Autorității Electorale Permanente Gorj, în prezența conducerii Biroului Electoral Județean Gorj. Sesiunile de instruire a acestora vor avea loc începând cu data de 2 noiembrie la sediul Instituției Prefectului - Județul Gorj.

Începând cu data de 1 noiembrie vor ajunge la Instituția Prefectului – Județul Gorj buletinele de vot și celelalte materiale necesare procesului electoral, urmând să fie depozitate la sediul instituției și să rămână sub pază până în ziua premergătoare alegerilor prezidențiale, când vor fi împărțite primarilor.

La sediul central al Autorităţii Electorale Permanente a avut loc tragerea la sorți computerizată pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare. În această săptămână reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale vor distribui tabletele operatorilor, urmând ca în data de 31 octombrie să se desfășoare o simulare, la nivel național, cu toți operatorii, când se va testa sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot.

Vizualizări: 1,871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: