Trandafiri cu bikinei, cel mai în vogă cadou

De Ziua Îndrăgostiţilor pe stil american, pe mesele tarabelor din centrul oraşului cât şi în pieţele din Târgu Jiu au apărut încă de dimineaţă trandafirii cu bikinei. Gorjencele s-au entuziasmat la vederea trandafirilor ”cu surpriză”, la fel cum se bucură copiii de surprizele din oul Kinder.

Locul bijuteriilor din bobocul de trandafir a fost luat cu succes de chiloţeii tanga. Bikineii de culoare roşie, inscripţionaţi ”LOVE”, erau ascunşi foarte bine în bobocul unui trandafir artificial. La prima vedere nu se putea observa printre petalele florii un obiect de lenjerie intimă pentru doamne şi domnişoare.

La doar 3 lei firul, trandafirul cu ”surpriză” a avut efect asupra îndrăgostiţilor. Bărbaţii au oferit partenerelor trandafirul, iar acestea nu s-au sfiit să-şi arate încântarea chiar dacă se aflau într-un loc public şi aglomerat.

Spre deosebire de florăresele care se plângeau de faptul că nu merge vânzarea, comercianţii trandafirului ”cu surpriză” au fost foarte mulţumiţi. Mariana Tătaru, comerciant, Târgu Jiu, ne-a declarat că trandafirii cu bikinei s-au vândut mai bine decât inimioarele şi jucăriile din pluş: „Sâmbătă şi duminică am vândut de trei ori mai mulţi trandafiri decât inimioare muzicale. Prefer să aduc trandafiri cu bikinei, decât trandafiri naturali. Investiţia e mai mică şi nu am pierderi. Dacă rămân cu ei nevânduţi îi dau sigur de 1 şi 8 martie, spre deosebire de ceilalţi care se ofilesc şi am pierdut banii“.

La rândul lor cumpărătorii, s-au arătat satisfăcuţi de achiziţia făcută. Costin Sandu, 21 ani, Târgu Jiu: ”I-am luat prietenei mele un trandafir cu bikinei ca să-şi aducă aminte de mine când îi îmbracă. Acesta e mai ieftin şi mai interesant. Trandafirii naturali sunt îngheţaţi, iar când ajungi cu ei acasă se ofilesc“. Şi Alin Iovănescu, 33 ani, din Rovinari, a fost la fel de încântat: ”Sper ca acest gest să-i placă soţiei mele şi să fie preludiul unei nopţii romantice”.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: