Transfer bombă, în miez de noapte, la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru s-ar fi înțeles cu FC Argeș pentru Alexandru Ișfan imediat după meciul din Conference League.  Fotbalistul și-a dat acordul să joace la Universitatea Craiova și doar o ofertă „nebună” a lui Gigi Becali ar mai putea deturna tranzacția, după cum scrie ProSport.

Mihai Rotaru a dat lovitura și s-ar fi înțeles cu FC Argeș pentru transferul lui Alexandru Ișfan, mjlocașul de 22 de ani care a impresionat în tricoul piteștenilor. În cursul zilei de joi au existat câteva discuții între oficialii argeșeni, în frunte cu primarul Gentea, și reprezentanții oltenilor, în urma cărora părțile s-ar fi pus de acord: o sumă de bani plus un jucător U21.

Sursele celor de la ProSport, susțin că și fotbalistul și-a dat acordul să facă pasul spre Universitatea Craiova. Chiar dacă FCSB ar face o ofertă identică, Ișfan ar fi transmis că își vede viitorul mai degrabă în Bănie. Singura variantă în care afacerea ar putea fi deturnată de FCSB ar fi cea în care Gigi Becali ar face o ofertă ieșită din comun din punct de vedere financiar, lucru puțin probabil, în ciuda anunțului făcut în direct, la TV, că s-a decis să îi cumpere pe Ișfan, Miculescu și Safranko.

Vizualizări: 41,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: