Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Transport gratuit pentru fanii Petrolului Bustuchin

Autorităţile din Bustuchin vor să îşi vadă echipa în Liga a III-a, aşa că au găsit soluţii pentru a plăti transportul suporterilor care vor să fie alături de echipă în meciul tur al barajului de promovare, de la Arad. Meciul va fi pe 23 iunie, la ora 18:00. Iniţial s-a anunţat că transportul va fi contra cost.

„Reprezentanţii CS Petrolul Bustuchin au luat decizia de a oferi transport GRATUIT tuturor persoanelor care doresc să însoţească echipa la Arad, în prima manşă a barajului de promovare în liga a 3-a! Plecarea se va face din centrul comunei, sâmbătă, 23 iunie, ora 8:00. Cei interesaţi sunt rugaţi să ia legătura cu reprezentanţii noştri: 0747.893.942 - Alexandru Baros, 0763.501.995 - Popescu Ionuţ”, anunţă organizatorii.

Petrolul Bustuchin a terminat campionatul pe primul loc în Gorj şi joacă barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana Aradului, Crişul Chişineu. Meciul tur va fi pe 23 iunie, la ora 18.00, iar returul pe 30 iunie, la Bustuchin. (A.A.) 

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: