Tranzacţii ilegale cu lemn

O societate comercială din Tismana a fost amendată şi s-a ales cu lemne confiscate în valoare de 7.300 de lei. Poliţiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, împreună cu reprezentanţii Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au efectuat, miercuri, un control la un agent economic de pe raza localității, privind legalitatea activităţilor desfăşurate în domeniul silvic. Cu această ocazie s-a constatat faptul că au fost emise mai multe avize de însoţire primare ilegale, pentru o cantitate de 53 de m.c. material lemnos. Totodată, în urma efectuării verificărilor în parcelele de exploatare, poliţiştii au depistat că agentul economic a executat drumuri de acces fără respectarea traseelor aprobate.

„Având în vedere cele constatate, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 53 mc material lemnos, în valoare 7.300 lei”, a anunţat Poliţia Gorj.

De asemenea, poliţiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat, pe raza localității, un bărbat de 45 de ani, conducătorul unei autoutilitare, care comercializa ambulant cantitatea de 4,5 m.c. material lemnos, fără respectarea prevederilor legale. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Vizualizări: 2,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: