Tratați superficial? Minerii răniți și transportați la o unitate medicală din Craiova au revenit la spital

Răsturnare de situație în cazul minerilor răniți în cariera Jilț Sud! Unul dintre muncitorii luați cu elicopterul, și transportați la o unitate medicală din Craiova, a ajuns, astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Bărbatul acuza dureri la coloană, iar investigațiile de specialitate au arătat faptul că pacientul avea două fisuri în zona cervicală.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost trimis acasă de către medicii doljeni, după doar câteva ore de stat în spital. Între timp starea muncitorului s-a agravat, iar astăzi a fost nevoit să se prezinte din nou la medic.

"La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat astăzi după amiază una dintre victimele accidentului de muncă de la Cariera Jilț Sud Mătăsari, care inițial fusese preluată de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova. La UPU Târgu Jiu s-a prezentat acuzând dureri marcate la nivelul coloanei cervicale.

După investigații medicale, medicii au decis să îl interneze pe bărbatul în vârstă de 33 de ani în Secția Ortopedie pentru monitorizare, controlul durerii, reevaluare neurochirurgicală și pentru investigații medicale suplimentare", a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. 

De asemenea, există informații că și cel de-al doilea muncitor, rănit în același accident de muncă, și care a fost transportat tot cu elicopterul la unitatea medicală din Craiova, a revenit la spital. Bărbatul a decis să se adreseze tot medicilor care în urmă cu doar câteva zile l-au asigurat că nu are probleme medicale de pe urma incidentului în care fusese implicat. Și acest miner acuză tot dureri de coloană. 

Vizualizări: 2,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: