Ploile au făcut probleme și in Vâlcea

Un drum județean din Vâlcea, care asigura accesul spre mănăstirea Frăsinei, a crăpat din cauza ploilor abundente din ultimele zile. Polițiștii au instituit restricții de trafic. 

Tot în urma precipitațiilor din ultimele ore, in Berbești, tot în Vâlcea, a fost semnalată și o alunecare de teren. "În localitatea Berbesti, Satul Nou, s-a produs o alunecare de teren, în apropierea unei gospodării. La fața locului, se deplasează o comisie mixtă alcătuită din reprezentanți ai Prefecturii Vâlcea, ISU și Primăriei Berbești, pentru constatarea situatiei în teren, urmând să se stabilească daca se impune evacuarea familiei afectate", au anunțat pompierii vâlceni. 

Potrivit IPJ Vâlcea, este vorba de DJ 658. La km 12+250m, pe raza localității Muereasca, partea carosabilă s-a tasat și s-a deplasat, ca urmare a precipitațiilor abundente, devenind impracticabilă pe sensul dinspre mănăstirea Frăsinei. Polițiștii au anunțat că în zonă va fi instituită o restricție de tonaj care se va aplica mașinilor de peste 7,5 tone, se va limita viteza la 30 km/h și se vor monta indicatoare „Drum cu denivelări”. Conform polițiștilor, instituirea restricțiilor de circulație va fi luată până la finalizarea lucrărilor de consolidare și reluarea în condiții de siguranța a traficului rutier.

Galerie foto





Vizualizări: 817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: